18-09-07

dinsdagmorgen in charleston

Hoi,
 
Hier even rustig, alleen in het station terwijl de rest weg is.

Antoine, Wesley en Erwin zijn juist vertrokken met hun engine om de dagelijkse oefeningen te doen. ze moesten vandaag enkele hydranten gaan uittesten, dus daarmee zullen ze deze voormiddag wel bezig zijn.


We zijn net hier in de hoofdstraat maar zelf gaan ontbijten, want die mannen koken hier niet zeggen ze. We hadden ons uniform aangetrokken, en kregen bij de afrekening prompt 50% korting. `For all the good work you do for the city`, was de uitleg. Voor 5 dollar hadden we dus lekker gegeten.
 
Twee andere belgen,(edwin en Arent) die hier met hun chief langskwamen in hq, bleken plots heel alleen hier nog in de kazerne te zitten terwijl hun chief alweer vertrokken was. Moet die gasten, die nu ook gaan eten zijn, straks nabrengen naar de training facility.
 
Ook van de andere fireobservers kreeg ik ondertussen het bericht dat iedereen een rustige nacht hebben gehad, zonder echt bijzondere oproepen.

Ik hoor hier juist op de radio dat verschillende voertuigen gedispatched worden voor een brand op een boot in de haven. ben er dus ook vandoor. 

citysealembossed

16:19 Gepost door Fireobservers on the road in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.