18-09-07

From station 10

 
Een klein woordje vanuit Station 10. Een hartelijke ontvangst gekregen van de mannen van de "Five and Dime", Engine 10 and Ladder 5.
 
We voelden ons hier al direct thuis; we kregen een rondleiding van de kazerne en de wagens, onze bedden in de slaapzaal werden eveneens toegewezen.
 
De volgende dagen kunnen we met beide wagens uitrijden, er kan maar 1 van ons 2 mee op de Engine dus dat wordt wisselen maar de Ladder heeft plaats voor ons twee.
 
We komen net terug van de winkel nu waar we een vracht vlees hebben aangekocht voor de maaltijd vanavond. Ook enkele ijssandwiches voor tijdens de Football game straks.
 
Onderweg naar de winkel reden we voorbij de site van de Sofa Superstore waar enkele maanden geleden 9 brandweermannen omkwamen. Van die 9 waren er drie van Ladder 5... Toen we er voorbijreden werd de Airhorn enkele keren geblazen, ook op de weg terug. Het werd plots heel stil in de truck en we kregen er toch wel even kippevel van...
 
Op de eerste oproepen is het nog wachten maar ook zonder oproepen wacht ons hier een heel leuke tijd, dat weten we nu al!
 
Tot binnenkort!
 
Carl en Jurgen

05:23 Gepost door Fireobservers on the road in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.