19-09-07

From Station 10

Hey!
 
Een woordje uit een stille station 10...
 
De ganse nacht in bed mogen blijven liggen maar wel enkele keren waker geworden tgv de communicatie op de zender, blijkbaar sliepen niet alle ploegen....
 
Deze ochtend kunnen kennismaken met de nieuwe ploeg. Ik zette de koffie zodat iedereen verse koffie had bij het binnenkome, als ontbijt werden het nog enkele donuts die ons gisteren door de buurvrouw werden gebracht.
 
De ganse voormiddag werd doorgebracht in de brandweerschool voor de oefeningen van nieuwe procedures ivm gebouwbranden.
 
Na de school, terug naar de kazerne om het materieel terug in orde te zetten, een snelle hap genomen (fried bologni sandwich) en dan met de Ladder naar een hondenasiel.
 
Enkele weken geleden was er hier in de buurt een woningbrand en de mannen van Ladder 5 hebben twee honden gered. Vandaag kregen zij hiervoor een award uitgereikt door de Raad van Bestuur van het centrum. De pers was ook aanwezig dus vanavond is alles te zien op Cannel 5 en morgen in de krant.
 
Op de terugweg even gestopt in een BBQ-resto voor een Cheeseburger, ik hield het bij een drankje.
 
De Engineer op de autopomp vandaag is een Hongaar en tevens de kok van dienst. Hij is net de keuken ingedoken voor een Hongaarse maaltijd, snel even zien of we kunnen helpen.
 
Verder nog steeds geen oproepen...
 
Er staat niets meer op het programma vandaag maar iedereen weet wel al wat we deze avond op TV gaan kijken. Het is vandaag exact drie maanden na de brand en de Burgemeester van Charleston zal deze avond een interview geven ivm de brand.
 
us_sc_fire

575999634_891fd50fb8_m

Benke1_t600

Het volledige rapport van vandaag

Tot later!
 
Carl

04:35 Gepost door Fireobservers on the road in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.