20-09-07

Opnieuw een woordje vanuit Station 10...


Nog steeds zeer stil...
 
Deze nacht bleven we in bed maar op de radio hoorden we wel veruit elke ploeg buitenrijden voor vanalles en nog wat. Deze ochtend kunnen kennismaken met de nieuwe crew van Engine 10 en Ladder 5.
 
In de voormiddag ging de Ladder Cie. voor oefeningen naar de Fire Academy, de Engine Cie. ging het aflegsysteem oefenen op eigen district.

patch

 
Wij zijn niet meegegaan, we deden de winkel aam voor boodschappen voor de lunch en het diner. Net na de middag kregen we een oproep voor een woningbrand op Tradd Street in downtown. We waren al snel op weg maar werden gecancelled voor de brand om wacht over te nemen op Central, de hoofdkazerne in downtown Charleston. Een minuut later werden we echter toch nog naar de brand geroepen maar eenmaal daar bleek het dan weer niets te zijn en hebben we ook niets gedaan. De wacht in Central duurde zo'n halfuurtje.
 
Terug in onze eigen station deden we ons tegoed aan een sandwich vooraleer "preplanning" te gaan doen. Preplanning is eigenlijk zoiets als brandpreventiebezoeken. Vandaag stond er een winkel voor visgerief op het programma.

contactpage
 

De eigenaar moest tal van papieren kunnen voorleggen en dan liepen wij een inspectieronde in de zaak.
 
Dat was het zowat...voorlopig....
 

charleston

 
Carl

12:49 Gepost door Fireobservers on the road in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.