20-09-07

Station 10, rest of the day and night

Hey!
 
Nog snel een mailtje vooraleer we de mannen van Station 11 gaan oppikken om naar Central te gaan.
 
Gisteren kregen we nog een oproep voor de Engine en Ladder voor een brand in een pizzazaak aan een shopping center. Engine 11 met Ko en Steven was eerste ter plaatse, wij als tweede met de autopomp en de ladder.
Het was ni veel bijwonder hoor. De motor van een ventilator in de toiletten had vuur gevat en gaf enkel maar wat rook, wat wel de hele zaak lichtjes vulde. Het rare was dat de verkoop van pizza'a gewoon bleef doorgaan. Iedereen stond in de zaak te hoesten en in hun ogen te wrijven maar iedereen bleef ook gewoon staan, wachtend op een slice of pizza....
 
Terug in de kazerne werd er gegeten. Deze shift bracht iedereen zijn persoonlijke maaltijd mee dus wij ook. In de voormiddag zijn we even langs de winkel langsgegaan om wat eten op te halen. Een "solied" stukske vlees met pasta en tomatensaus bracht Chef Carl op het tafel.
 
Na het eten keken we naar tv, gingen we op enkele websites op bezoek en werden we ook nog even opgeroepen voor een klein ongevalletje hier net voor de station. Kop-staart aanrijding, niks ergs, enkel de politie moest ter plaatse komen.
 
De nacht werd weer rustig doorgebracht in bed...
 
C

14:31 Gepost door Fireobservers on the road in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Ko en Steven Hé Ko en Steven,

Goed om ook eens wat van jullie te horen. Pizza met rookschade, eet smakelijk!! Ik ben erg benieuwd naar jullie foto's. Het is echt leuk om jullie via deze site te kunnen volgen. Voel ik me ook een beetje in de States.
Dikke kus voor Ko

Gepost door: Miriam | 20-09-07

... Chef kok Carl ... dan zal 't wel gesmaakt hebben :-)
Groetjes aan iedereen en amuseer jullie!
XXXXX... die zijn voor Carl bedoeld!

Gepost door: Nathje | 21-09-07

De commentaren zijn gesloten.