01-10-07

Back Home

back home

 

Zo, de stage zit erop, iedereen is terug op vaderlandse bodem.

Tijd om even terug te kijken op de voorbije 14 dagen, die lang, boeiend, leerzaam en best amusant waren.

Reizen in groep is steeds weer een evenwichtsoefening, maar we kunnen toch terugblikken op een fijne periode vol van nieuwe ontdekkingen en boeiende bezoeken.

We doorkruisten op onze tocht 8 amerikaanse staten : Virginia, North Carolina, South Carolina, Maryland, Deleware, New Jersey, New York, Pensylvania en het District van Columbia. En we zijn ondertussen experts geworden in het gebruik van de metro van New York en Washington DC. Een dikke 3000 km stond op de teller van onze huurwagens na de rondreis. En er werd een kleine 20.000 euro gespendeert tijdens de laatste weken. Kwestie van de amerikaanse economie te ondersteunen.

 

We keerden terug met een kruissnelheid van 859 km/h, op een hoogte van 11.000 meter en moesten tussen washington en brussel nog zo'n kleine 6400 km overbruggen.

 

P9080182

 

Uitgebreide verslage verschijnen later nog op de officiele website

www.fireobservers.org

maar ook onze mede begeleiders Charlie Farstripes en Luc-De-Pompier zullen nog uitgebreide foto verslagen van ons verblijf openbaar maken.

19:53 Gepost door Fireobservers on the road in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Uitdaging Paul en Carl, het was weer een uitdaging voor Luc de pompier, 3000 km bollen op Amerikaanse bodem en ik mag zeggen dat ik me goe geamuseerd heb. Alles is vlot verlopen en we zijn terug veilig thuis. Hou jullie goed een aantal fotookes komen nog op mijn blog

Gepost door: Luc | 02-10-07

:-) hier even komen genieten van je prachtige foto's
zo hebben wij roch ook een beetje die reis meegemaakt hé :-)
groetjes

Gepost door: Borriquito | 02-10-07

De commentaren zijn gesloten.